Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Sådan ansætter vi

Det lægger vi vægt på
Vi har både blik for dine faglige og personlige kompetencer, og vi værdsætter, at du er engageret og motiveret for at søge jobbet. Som interesseorganisation vægter vi, at du har politisk tæft og forstår at samarbejde med mange interessenter. Selvom du som nyuddannet ikke nødvendigvis matcher hver eneste af de nævnte kompetencer i jobopslaget, modtager vi altid gerne en ansøgning fra dig. Måske har du andre kvalifikationer, der netop matcher det, vi leder efter.
Sådan skriver du en god ansøgning
Læs jobopslaget grundigt, og start med at skrive dit cv. Fremhæv dine erfaringer med lignende opgaver, og fortæl om dine resultater. I din ansøgning er det godt at reflektere over, hvordan du vil løse de opgaver, der er nævnt. Skriv også, hvad du vil bidrage med og om din motivation for at søge. Send så dit cv og ansøgning via Danske Regioners hjemmeside.
Første samtale
Du mødes med den ansættende leder og ofte også en medarbejder. Samtalen varer cirka 45 minutter. Her fortæller du om dine faglige og personlige kompetencer samt din motivation for at arbejde i Danske Regioner. Vi fortæller mere om teamet, centeret og organisationen, og du bliver klogere på, hvilke opgaver du skal løfte. Samtalen skal også give både dig og os en fornemmelse for, om der er et godt match.
Anden samtale
Inden vi mødes, har du besvaret en personlighedsanalyse online. Den får du en personlig tilbagemelding på fra HR. Her kan du spørge ind eller korrigere, hvis du ikke kan genkende et resultat. Af og til bruger vi en skriftlig opgave, som du løser hjemmefra, og til samtalen fortæller du om dine tanker bag din løsning. Vi kommer også ind på arbejdsopgaver, kultur samt dine faglige og personlige kompetencer.
Hvis du ikke får jobbet
Det er hårdt arbejde at søge et job og altid ærgerligt at få et afslag. Vi gør os umage for at give dig besked så hurtigt som muligt. Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, vil du altid høre fra os pr. mail, senest når ansættelsesprocessen er slut. Hvis du ikke går videre efter første samtale eller ikke får tilbudt jobbet efter anden samtale, bliver du ringet op af den ansættende leder, som fortæller dig, hvorfor det ikke blev dig i denne omgang. Den viden kan du bruge i din videre jobsøgning.
Du får tilbudt drømmejobbet
Vi tilbyder dig jobbet og efter aftale med dig, tager vi referencer for at være sikre på, at du og Danske Regioner fortsat er det helt rigtige match. Herefter går vi i dialog om kontrakten, og når begge parter har underskrevet, glæder vi os til at byde dig varmt velkommen. Som ny medarbejder sørger vi for, at du kommer godt ombord og hjælper dig med at komme godt i gang med at lære kulturen, kollegerne og opgaverne at kende.
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Tlf.: 35 29 81 00
Mail: regioner@regioner.dk