Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Sammenhold på tværs

Kristian og Sofie er begge aktive i Danske Regioners personaleforening, Kristian som formand og Sofie som bestyrelsesmedlem. Sammen med omkring 10 andre kolleger mødes de løbende og planlægger kommende arrangementer for alle medarbejdere.

Nogle  arrangementer er blevet klassikere, der gentages år efter år, fx den årlige fodboldturnering, hvor der kæmpes om pokalen, juletræsfest for børn og barnlige sjæle eller jazz på kajen med grill og god musik. 

”Når vi mødes, vender vi ideer til, hvad der kunne være sjovt, og hvordan vi sikrer en bredde i vores arrangementer. Heldigvis er der god opbakning til alt fra padel-turnering til biograftur, flødebollekursus, minigolf og vin- og ølsmagning," fortæller Kristian. 

Sofie uddyber:

”Vores arrangementer er med til, at vi lærer hinanden godt at kende på tværs af huset og får et bedre sammenhold. Når vi har kæmpet mod hinanden til padel eller grinet af, hvor dårlige vi var til minigolf, er det bare nemmere at stikke hovedet ind og vende noget fagligt med kolleger i andre centre. På den måde skaber det en genvej til samarbejde og faglig hjælp.”

Mød flere medarbejdere her.

Fælles træning på kajen

Marianne står i spidsen for Danske Regioners motionsforening. Til daglig arbejder hun med sundhedsinnovation. 

”Jeg har altid været meget fysisk aktiv, men det er er altså sværere med et fuldtidsarbejde og to børn. Så jeg fik ideen om fælles træning på kajen lige efter arbejde. Det er jo helt ideelt; ingen transporttid og mulighed for at lære kolleger fra andre centre at kende."  

"Vi har jo også en strategi om at være en sund og bæredygtig arbejdsplads – men det kræver stadig, at den enkelte har lyst til at deltage. Det er der heldigvis mange, der har. Og en times udendørs træning giver et kæmpe energiboost."   

"Vi griner, hører høj musik og får pulsen op. Det styrker helt klart fællesskabet, at vi kommer væk fra den vanlige kontekst og mødes på tværs.”

Mød flere medarbejdere her.

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Tlf.: 35 29 81 00
Mail: regioner@regioner.dk