Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Bliv en del af Danske Regioner

To medarbejdere taler sammen

Vil du arbejde hos os?

Når du arbejder i Danske Regioner, er du med til at sætte dit præg på højpolitiske dagsordener. Du er omgivet af kloge og skarpe kolleger og har mulighed for at udvikle og styrke dit talent.

Kommer du med dit engagement, leverer vi fleksible arbejdsforhold, et stærkt fællesskab af dygtige kolleger og meningsfulde opgaver. Vi har en uformel kultur og vægter, at der er en god balance mellem arbejde og fritid. 

Vi forener regionernes interesser og sætter politiske og økonomiske dagsordener, der bidrager til at løse store samfundsmæssige udfordringer inden for sundhed, klima, miljø og uddannelse. 

Som medarbejder er du vores vigtigste ressource, og vi er optaget af, at du trives og udvikler dine kompetencer. Vi tager løbende pulsen på trivslen i huset, gennemfører MUS og ledelsesevaluering, så vi kan følge op og justere. 

Her kan du møde nogle af de dygtige medarbejdere.

Mød en medarbejder

Ledige stillinger

Kom med på holdet og bliv en del af Danske Regioner. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ud at se verdenen

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold. Samarbejdet er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Du kan udvide din horisont og styrke din faglighed hos os ved at komme på udveksling med HOPE (European Hospital and Healthcare Federation). Hvert år tilbyder Danske Regioner to medarbejdere at komme til et europæisk land via HOPE. Her kan du opleve sundhedsvæsenet på tæt hold, styrke dit udsyn og indblik og knytte nye venskaber på tværs af Europa.

Hør Sine og Mette fortælle, hvad de fik ud af deres udvekslingsophold.

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner. Vi forener regionernes interesser og sætter politiske dagsordener for et sundere og mere bæredygtigt Danmark. 

Se mere om Danske Regioner
Vores engagement skaber værdi
Vi tager vores opgave seriøst og brænder for at skabe løsninger for regionerne, borgerne og samfundet
Vores faglighed sikrer kvalitet
Vi leverer høj kvalitet, der er til at stole på, og baserer vores resultater og dagsordener på saglighed og faglighed
Vi tager udfordringerne op og handler på dem
Vi er proaktive og tør tænke nyt, når der skal sættes dagsordener og handling bag ordene
Vi står stærkere sammen
I vores relationer er vi troværdige, pålidelige og ordentlige, og vi samarbejder internt og eksternt med åbenhed, dialog og respekt

Find vej til Danske Regioner

Få besked om nye jobs i Danske Regioner

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Tlf.: 35 29 81 00
Mail: regioner@regioner.dk