Jurist til Danske Regioners forhandlingsområde

Vil du være med til at sætte den arbejdsgiverpolitiske dagsorden i regionerne og forhandle de overenskomst- og aftalemæssige rammer for fremtidens sundhedsvæsen? Er du god til at løse juridiske problemstillinger og trives du i en politisk omskiftelig virkelighed? Så er du måske vores nye kollega i Danske Regioner.

Danske Regioner er interesseorganisation for de fem regioner, og som arbejdsgiverorganisation repræsenterer vi de fem regioner med i alt 135.000 ansatte. I Danske Regioner søger vi lige nu en jurist til forhandlingsområdet.

I stillingen får du mulighed for at beskæftige dig indgående med en bred vifte af juridiske opgaver på forhandlingsområdet. Du skal være arbejdsgiverrepræsentant på vegne af Regionernes Lønnings- og Takstnævn ved forhandlinger samt rådgive regionerne i forhold til en række overenskomster. Du vil også komme til at stå for at gennemføre projekter med de faglige organisationer, varetage arbejdsgiverinteresser på EU-området og bidrage til den strategiske udvikling af forhandlingsområdet.

Stillingen er placeret i Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster, som varetager politikudvikling, strategisk interessevaretagelse og forhandlinger i relation til lønoverenskomster og aftaler samt øvrige emner indenfor arbejdsgiverområdet, arbejdsmiljø, ledelse m.v. Vi er 18 medarbejdere og 1 forhandlingschef i centret.

Kvalifikationer
Vi søger en jurist med særlig interesse for aftalesystemet og med erfaring inden for den kollektive og individuelle arbejdsret. Derudover forventer vi, at du:
 
  • har en relevant akademisk uddannelse, eksempelvis cand.jur.
  • har forståelse og interesse for forhandlingsprocesser
  • har politisk tæft, blik for politisk interessevaretagelse og trives med at arbejde i en politisk ledet organisation
  • har gode formidlingsevner på dansk og engelsk, og kan skrive både politiske oplæg og tekster af mere faglig karakter
  • er initiativrig og trives både med at indgå i et team og med at påtage dig et selvstændigt ansvar
  • bidrager til udvikling af både egne opgaver og forhandlingsområdet generelt.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende og central stilling i gode fysiske rammer. Du vil få en stor kontaktflade udadtil og kommer til at indgå i et center med åbne og ambitiøse kollegaer, hvor vi trækker på hinandens kompetencer på tværs af fagligheder.

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning senest den 15. september 2021.

Første samtalerunde finder sted i Danske Regioner den 21. september 2021. Der vil indgå test i forbindelse med den videre ansættelsesforløb.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos forhandlingschef Ole Lund Jensen tlf.
2172 8197.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge. Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Afdeling:
Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster
Kontaktperson : Forhandlingschef Ole Lund Jensen tlf. 2172 8197.
Arbejdssted: Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster
Arbejdstid: 37 timer
Ansættelse: Fastansættelse
Ansættelse efter overenskomst: Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant regional overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Tlf.: 35 29 81 00
Mail: regioner@regioner.dk
Powered by Emply